algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

«Torna al teatre i volta al Món» obre nova temporada al Municipal

L'obra d'Estudi Zero es representarà fins dia 28 d'octubre

Arribar a totes les edats i oferir un ampli ventall de propostes és l'objectiu de la nova programació del Teatre Municipal de Palma fins la primera quinzena de desembre, que avui s'inicia amb l'estrena de Torna al teatre i volta al món a càrrec d'Estudi Zero. La regidora de Cultura de l'Ajuntament de Palma, Carme Feliu, va presentar ahir els espectacles que es podran veure durant aquest trimestre i va fer un balanç molt positiu de l'evolució del teatre. «El mes de setembre han passat pel Municipal un total de 16 companyies amateurs, que han comptat amb uns 1.500 espectadors. L'any passat vàrem comptabilitzar 966 persones, el que suposa que hi ha hagut un increment d'un 55%. A partir d'avui el teatre s'obre a les companyies professionals, que mostraran les seves millors creacions».

Taula Rodona amb el Tenori mallorquí; Los Fantasticks de J.C produccions; Proceso a quatro monjas de Sa Boira; entre altres obres teatrals així com altres representacions de La Vida en Vers i el XXII Encontre Internacional de Compositors cobraran vida sobre l'escenari. Els més petits tenen una cita amb el teatre des d'avui i fins el proper 28 d'octubre. Una estrafolària companyia teatral proposa un espectacle en què es combinen la recerca d'històries tradicionals dels països més llunyans i moltes altres contarelles amb les peripècies per la subsistència de la mateixa extrambòtica companyia, els assaigs, els anuncis, els muntatges... Aquest és l'argument de Torna al teatre i volta al món.

El director d'Estudi Zero, Pere Mestre, explicà que «El que cercam a l'hora de fer un espectacle és que arriba tant als nins com als grans. Aquesta és una gran dificultat i els nins són el públic més crític. Cercam crear una atenció constant, que els muntatges siguin molt dinàmics, molt diversos i que tenguin molt de ritme». La proposta d'Estudi Zero ja ha arribat a alguns escolars. Ahir un grup gaudí tant de la representació, que sortia de l'edifici entonant les cançons del muntatge.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris