nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
11°

Pau Riba recull al disc 'Nadadales' tota l'essència de 'Jisàs de Nezerit'

El cantautor i Dr. Amnèsia presenten a Pollença l'espectacle 'Ribaibal'

La seva singularitat l'allunya de qualsevol etiquetatge i sembla que tot li va bé per fomentar la seva genialitat i experimentar. El mes que ve presentarà un disc, Nadadales, acompanyat d'un llibre complementari de títol Jisàs de Nezerit o el capítol zero de la Guerra de les galàxies a través dels quals demostra com la història sempre es repeteix. Pels seus seguidors, ahir Pau Riba presentà l'espectacle Ribaibal, dins la fira de Teatre de Manacor i avui el torna a representar a l'escenari del Club Pollença. Un muntatge presentat per Llonovoy i al qual, acompanyat pel talent inversemblant del Dr. Amnèsia, el cantautor recupera algunes de les seves cançons «més fascinants».

Es tracta d'un espectacle dirigit a un «públic incombustible» al qual la poesia escultòrica i la música es mesclen amb continguts audiovisuals i en el qual la disciplina de la improvisació té el seu pes «per fer oblidar-ho tot més prest que de pressa». Temes com ara Noia de Porcel·lana o El matí just a trenc d'alba foren alguns dels referits per Riba a l'hora de presentar l'espectacle produït per Recerca-Pruaga, que anirà precedit d'un temps de silenci a càrrec del Dr. Amnèsia.

Pel que fa al disc de Riba, la iniciativa sorgeix d'un espectacle de nadales «sui generis» que el cantautor realitzà els anys vuitanta. Per al seu enregistrament s'ha comptat amb col·laboracions del també gal·làctic Jaume Sisa o de Pascal Comelade. Els arranjaments són de Toti Soler. El resultat del disc s'espera que sigui juganer, divertit i com no, «dada» a través de la combinació dels texts originals de les nadales amb idees «descabellades» a l'hora de crear les bases sonores. «Mentre que el disc conta la història de fa 2.000 anys, el llibre conta la mateixa història 2.000 anys després», explicà. El volum tindrà il·lustracions d'artistes de les Illes dirigits per Max.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris