muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

Els alumnes del Teatre Escènic de Campos representen el bé i el mal

Els actors d'entre 9 i 12 anys fan l'obra «Un conte d'àngels i dimonis»

Demà a les 19.30 hores es representarà una funció d'allò més especial. El Teatre Escènic de Campos exhibirà la vocació interpretativa de deu nins i nines d'entre nou i dotze anys d'edat, saba jove que pujarà a l'escenari per segon cop per representar l'obra Un conte d'àngels i dimonis, de Miquel Rayó. L'escola ha estat impulsada per Miquel Fullana, propietari juntament amb el seu germà, Antoni, de la sala cultural i, paral·lelament, projector cinematogràfic. L'edifici de colors blau i lila, ubicat a les immediacions de l'entrada de Campos venint de Llucmajor, fou inaugurat l'octubre de l'any passat, i els promotors preveuen una nova temporada amb múltiples activitats, diverses i d'alta qualitat.

«Estic molt content i satisfet per la il·lusió que desprenen els alumnes i per l'interès que ha despertat l'escola entre els nins i nines», afirma Miquel. Un conte d'àngels i dimonis reflecteix una entretinguda i dinàmica història entre el bé i el mal, amb una sorprenent resolució final. Criden l'atenció els gestos i moviments dels actors a escena, que evidencien una gran vocació. Fullana ha contactat amb les associacions de pares i mares dels col·legis de Campos, Joan Veny i Clar i Fra Joan Ballester, i el pròxim mes començarà un nou curs de teatre infantil.

«Aquests nins no havien actuat mai davant el públic. Mitjançant exercicis de confiança i moviments en escena han après a representar a un alt nivell», assegura. D'altra banda, cal destacar la polivalència de l'edifici, dotat darrerament d'uns nous seients, instal·lació de nous equips de so i de llum, contribuint a la creació d'un espai idoni per a l'organització de qualsevol programa d'expressió sociocultural.

A la primera representació d'Un conte d'àngels i dimonis, l'Escènic registrà una gran entrada de públic, fet que mostra la mobilització ciutadana quan sorgeixen iniciatives locals. L'entrada per a la funció del diumenge, que compta amb el patrocini del Consell de Mallorca, té un preu de 300 pessetes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris