algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:
14°

Estrenes de la setmana

Moltes estrenes renoven la cartellera aquesta setmana. La primera, i una de les més interessants, és L'illa de l'holandès, que el debutant Sigfrid Monleón va dirigir en part a Eivissa i Formentera. De fet, igual que passava a Lucía y el sexo, la trama transcorre a una illa indeterminada, però els paisatges són pitiüsos. En aquest escenari illenc és on arriben els protagonistes: Pere Ponce, Roger Casamajor i Cristina Plazas, que viuen una particular història d'amor i amistat en temps de la dictadura franquista.

Una altra estrena espanyola és La mujer de mi vida. Un melodrama còmic interpretat per Emilio Gutiérrez Caba i Leticia Badrice, que ha dirigit Antonio Del Real (Cha cha cha). En aquest cas, hi ha un rerefons romàntic amb complicacions de caire social i conflicte d'interessos que exigeixen amor per conveniència.

Nanni Moretti és un dels realitzadors italians més reconeguts gràcies a magnífiques comèdies socials com ara Caro diario o Abril. Però ara ha canviat el registre i ha fet una dramàtica història familiar, La habitación del hijo. Un relat sobre la desesperació d'uns pares que han perdut un fill i no es resignen a la pèrdua.

Menys dramàtica resultarà A todo gas, que només pretén ser entreteniment pur, estrident i espectacular. Una cinta plena de curses automobilístiques, d'accidents formidables, d'amor tan apassionat com prohibit, i d'amistat i traïcions imperdonables entre col·legues. Un producte dissenyat per a gent jove i poc exigent.

El mateix es podria dir d'Hora punta 2, que no passa de ser una seqüela previsible del primer èxit. Noves aventures dels dos polis bufons: Jackie Chan i Chris Tucker, que aquesta vegada se'n van a Hong Kong a combatre el crim a cop d'acudit. Dues comèdies més. Salir del armario és una pel·lícula francesa de l'autor de La cena de los idiotas i interpretada per Gerard Depardieu. Una cinta que reflexiona sobre l'homosexualitat i alguns dels estereotips que l'envolten a la societat actual. L'altra és Más que amigos hermanos, que narra la relació de quatre amics de color que reflexionen sobre l'amor i les seves conseqüències.

Nora parla de l'amor que aquesta dona inspirà en l'escriptor James Joyce.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris