muy nuboso
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
11°

Breus

• ART

Matisse a Madrid La Fundació Juan March inaugura demà una exposició que recull 123 obres sobre paper "aquarel·les, pastissos, dibuixos, guaixos retallats i litografies" realitzades per l'artista francès Henri Matisse entre 1900 i 1952. L'exposició Matisse: Esperit i sentit, que obre la temporada artística de la Fundació Juan March, es podrà veure fins al 20 de gener del 2002 i només s'exhibirà a Madrid. Coincidint amb la mostra, entre el 5 i el 18 d'octubre, tindrà lloc un cicle de conferències, amb la participació de la directora del Museu Matisse de Niça, Marie-Therese Pulvenis de Seligny. EFE.

• CINEMA

Antonio del Real El director Antonio del Real ha decidit passar-se de la comèdia, gènere que va practicar a Los hombres siempre mienten, Corazón loco o Cha-cha-chá, al «drama dolç», com ell mateix ho defineix, a La mujer de mi vida. José Sancho, l'argentina Leticia Berdice, Emilio Gutiérrez Caba, Concha Cuetos i els joves Alejo Saura i Irene Visedo protagonitzen aquesta història escrita per Lucía Etxebarria i José Luis Acosta, que arriba a les cartelleres espanyoles aquest cap de setmana. DdB.

• LITERATURA

Lucía Etxebarria L'escriptora Lucía Etxebarria va respondre a les acusacions fetes des de les pàgines d'Interviú, on a través de dos reportatges s'assegura que la guanyadora del Premi Nadal 1998 i del Premi Primavera 2001 plagià el poeta Antonio Turons i la periodista nord-americana Elizabeth Wurtzel. «No volia fer declaracions sobre el que ha passat fins que la meva demanda no s'admetés a tràmit, encara que no he de defensar-me de cap acusació, ja que ningú ha interposat una demanda contra mi».EFE.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris