algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:
14°

Calvià inaugura el teatre Sa Societat

El popular centre cultural ha estat reconvertit en un espai escènic

El municipi de Calvià recuperà ahir el seu popular centre Sa Societat convertit en un teatre. L'Ajuntament organitzà durant l'horabaixa d'ahir una jornada lúdica i festiva, en què es reté homenatge als socis de Sa Societat. La reforma d'aquest nou teatre, que té una capacitat per a 222 persones, ha costat poc més de 239 milions de pessetes, dels quals 101 han estat destinats a la rehabilitació i han estat aportats pel Ministeri de Foment i l'Ajuntament de Calvià, i 102 s'han destinat a l'equipament escènic. Els 37 que queden s'han destinat a aire condicionat i mobiliari.

La inauguració s'inicià ahir amb activitats infantils. Posteriorment, tingué lloc un acte institucional que comptà amb la presència del tinent de batle Manel Suárez, el director provincial de Foment, Felio Bauzà, la vicepresidenta del Consell, Maria Antònia Vadell, la batlessa de Calvià, Margarita Nájera i l'exbatle Paco Obrador. Durant aquest acte es féu lliurament d'uns diplomes als 240 socis que té Sa Societat, mentre que als presidents que ha tingut la institució se'ls va fer entrega d'una placa.

El moment més emocionant tingué lloc quan els dos socis més grans de l'entitat, Francesc Martorell i Julià Verger, tallaren la cinta amb la qual es donava per inaugurat el recinte, que es va estrenar amb una representació d'Estudi Zero.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris