nubes dispersas
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
11°

Son Sant Joan posa en marxa els programes educatius d'aquest curs

L'aeroport donarà a conèixer el seu funcionament i instal·lacions

El curs escolar s'ha posat en marxa a tots els nivells educatius i, des d'escoletes a universitats, petits i joves es preparen per adquirir nous coneixements. Però lluny de les escoles, instituts i facultats hi ha també molt per aprendre i així ho entenen els responsables de l'àrea educativa de Son Sant Joan, que, coincidint amb l'inici del curs acdèmic, han posat en marxa els programes educatius de l'aeroport de Palma. La idea és oferir a tots els escolars de Mallorca una oferta educativa complementària integrada per visites a les instal·lacions aeroportuàries i assistència a conferències divulgatives. Segons el programa, l'objectiu que es persegueix és facilitar el descobriment del món de l'aviació, a la vegada que es dóna a conèixer el recinte de Son Sant Joan i el seu funcionament.

Totes les activitats tenen el suport de material didàctic dissenyat exclusivament per aquesta oferta educativa, donant sempre prioritat a l'observació directa i a la participació dels alumnes. Les activitats es divideixen en diferents apartats: Pista oberta, destinat a escolars d'educació infantil i primària; L'aventura de volar, per a alumnes de primària i primer cicle d'ESO; L'aeroport de Palma de Mallorca, ahir i avui, dirigit a al·lots de secundària i adults, i L'aeroport es presenta, també dedicat a joves i adults que inclou, a més, una conferència. D'altra banda, existeix la possibilitat de prendre part en l'Aula interactiva de l'aire, que neix com una eina d'educació ambiental amb la idea que els escolars coneguin la complexitat de l'atmosfera i aprenguin a valorar la salut de l'aire que ens envolta.

Amb aquest projecte, Son Sant Joan vol acostar el món de l'aire als joves, que d'una banda ens permet viure i de l'altra, gràcies al món de l'aviació, ens ofereix la possibilitat de volar i comunicar-nos amb la resta del món. En aquesta aula, que inclou una exposició també interactiva, hi poden accedir alumnes de primària, secundària, formació professional i adults. El termini per inscriure's en aquestes activitats, totes elles gratuïtes, arriba fins al març de l'any que ve, si bé les visites a l'aeroport comencen a partir d'avui. És recomanable disposar abans del material per tal d'entendre millor la visita.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris