algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
20°

Breus

• EXPOSICIONS

Cartografia
La Biblioteca Nacional inaugurà ahir l'exposició Tesoros de la Cartografía Española, una selecció de vuitanta mapes, dels quals alguns mai no han estat exposats, i que abasten el període que va de l'Edat Mitjana fins al segle XIX. La mostra romandrà oberta fins a l'1 d'agost. Aquesta exposició ha estat organitzada amb motiu del XIX Congrés Internacional d'Història de la Cartografia, que es va inaugurar dissabte a la Biblioteca Nacional i continuarà fins al dia 6 d'aquest mes. Amb els mapes exposats es presenta l'extraordinària aportació d'Espanya al coneixement geogràfic del món i la riquesa del patrimoni cartogràfic.EPR.

• CINEMA

Àlex de la Iglesia
El cineasta Àlex de la Iglesia ha decidit abandonar el rodatge de Fu Manchú, projecte en el qual ha fet feina durant tres anys i mig per la manca d'acord sobre l'elevat pressupost d'aquest film amb Andrés Vicente Gómez, propietari de Lolafilms, productora amb la qual el director ha treballat en 3 de les seves quatre pel·lícules. El realitzador bilbaí ha creat la seva pròpia productora, Pànico Films, i ha anunciat que començarà el rodatge de Ochocientas balas a partir del proper gener, amb Carmen Maura i Sancho Gracia.EPR.

• MÚSICA

Lisa Stansfield
La cantant britànica Lisa Stansfield no es conforma d'haver venut milions de disc de soul en tot el món al llarg de les dues darreres dècades i després de quatre anys de silenci ha publicat Face up, perquè se sent en el seu millor moment i perquè creu que aquest és el seu millor disc. Face up, el cinquè disc d'Stansfield, manté la tradició de soul de la cantant britànica, però inclou també elements de gospel i algunes balades.EFE.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris