algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 26°
28°

Els fidels veneraren el Sant Crist de la Sang en la seva festivitat

El bisbe de Mallorca, Teodor Úbeda, presidí la missa solemne concelebrada amb motiu de la festivitat del Sant Crist de la Sang a l'església de l'Anunciació de l'Hospital General. Aquest primer de juliol no passà desapercebut pels devots del Crist de la Sang que es comptaren per centenars els fidels que acudiren a retre tribut a la imatge del Crist que fou col·locada vora el presbiteri el passat dimecres.

El prior Antoni Gili explicà que aquesta festa en honor al Sant Crist data del segle XVII. Tots els mallorquins, principalment els veïns de Palma, porten ciris al Crist i centres florals en acció de gràcies pels favors concedits. Ahir horabaixa la missa fou del tot concorreguda encara que no hi assistí cap autoritat, ni local ni autonòmica, com era costum en altres anys.

A l'acte litúrgic no faltà l'actuació de la coral de Castellitx. Els cantors, dirigits per Antoni Mulet, fa onze anys que prenen part a aquesta festa i entonaren diferents cants que enaltiren la celebració eucarística que comptà amb la presència de la nova Associació de Confraries.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris