nubes rotas
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
16°

Vuit artistes retran homenatge al cantant Tom Waits a la Sonotone

El festival se celebrarà en tres jornades els dies 12, 19 i 26 de juliol

34144

Willard Grant Conspiracy, també participarà en l'homenatge.

La Sala Sonotone acollirà els dies 12, 19 i 26 de juliol la celebració del Festival Waiting for Waits, en el qual es retrà homenatge a la incombustible figura del cantant californià Tom Waits. Aquest esdeveniment, organitzat per Tomeu Gomila, ha aconseguit reunir un total de vuit artistes que al llarg dels tres dies que dura el festival alternaran els millors temes del seus repertoris amb cançons de Waits.

És sense dubte una cita que no es poden perdre els fans d'aquest peculiar artista i totes aquelles persones a qui agradi el jazz-blues més ebri i sangonós, el folk estripat, o el country passat pel turmix, estils dels quals Waits arrancà formidables notes distorsionades i irreconeixibles harmonies per compondre les històries de prostitutes, perdedors i altres desfetes socials amb la veu d'aiguardent que heretà de Howlin' Wolf.

Steve Wynn, Mary Lee Kortes i el duet The Arlenes seran els encarregats d'obrir foc el proper dia 12. Steve Wynn tindrà l'oportunitat de presentar els temes del seu darrer disc Here comes the miracles (2001). Mary Lee's Corvette "nom de la banda que lidera Mary Lee" inclourà en el seu repertori temes dels dos discs que ha editat fins ara: Mari Lee's Corvette (1996) i True Lovers of Adventure. Per la seva banda, el duet The Arlenes "format per Stephanie Arlene i Steve Pulford" posarà les notes country a la vetllada. L'actuació de cadascun dels artistes durarà aproximadament una hora.

Dia 19 de juliol, els protagonistes seran Adam Reichmann, líder i guitarrista del grup Nadine, i l'extraordonària veu de la cantant nord-americana Jess Klein. Finalment, la darrera jornada del festival comptarà amb les actuacions dels grups Gland Drive, Slaid Cleaves i Willard Grant Conspiracy. Cal destacar que els preus de les entrades no seran els mateixos per a les tres jornades: la primera, 2.500 pessetes; la segona, 1.900 i la tercera 2.800.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris