nubes rotas
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
17°

Breus

• CARME RIERA

A la UIMP L'escriptora Carme Riera i la pianista canadenca Katherine Chi centraran aquesta setmana les activitats culturals de la Universitat Internacional Menéndez Pelayo (UIMP). La mallorquina, autora de llibres com Paraula de dona, protagonitzarà els Dimarts literaris, iniciativa que tindrà la presència de desset escriptors de tot el món, entre els quals destaquen Mario Vargas Llosa i Alfredo Bryce Echenique, entre altres. EFE.

• FESTIVAL GREC

Laberint fotogràfic Una instal·lació disposada en forma de laberint fotogràfic compost per un seguit de plafons lluminosos de formes corbes, amb fotos de parts de cossos i de pell, inaugurarà dimecres el cicle In motion, una nova proposta creativa del Festival d'Estiu de Barcelona. Aquesta és una de les obres integrades en la quinzena d'espectacles entre performances, accions teatrals, instal·lacions, coreografies i projeccions de cinema que se succeiran al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.EFE.

• LLUÍS LLACH

A Perpinyà Perpinyà acollirà fins el proper 31 de juliol la 14a edició del festival Estivals. Colors del Sud, que enguany aposta per les grans figures del teatre, de la dansa i de la música. En el festival actuaran, entre altres, l'actor Richard Bohringer, la ballarina Sara Baras i el cantant Lluís Llach. A més, la representació de l'obra Bernice, de Racine, una coproducció amb el Festival d'Avinyó, tindrà la participació de l'actriu Kristin Scott Thomas.EFE.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris