cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 20°
24°

Breus

• Julio Iglesias, llicenciat universitari Julio Iglesias, el mític cantant espanyol establert a Miami, s'ha llicenciat recentment en Dret per la Universitat Complutense de Madrid. Nascut l'any 1943, el cantant, que abans de dedicar-se al món de la música cursà estudis de dret a Madrid, tenia pendent l'aprovació d'una assignatura de cinquè, concretament Dret Internacional Privat.

• Descansar a la mar costa salat La platja de la Barceloneta estrena el primer centre de talassoteràpia de Barcelona, instal·lat al poliesportiu marítim. Estarà gestionat per la Fundació Claror, i comptarà amb sis piscines d'aigua de la mar dotades de diversos mecanismes d'hidroteràpia. La funció terapèutica de les piscines la realitzaran els brolls d'aigua, els impulsoprs d'aire i aigua i diversos tipus d'hidrojet. Qui s'hi perdés una setmaneta!

• El vidre, el millor continent per a fruita Els espanyols, que consumiren l'any passat 623'2 milions de litres de sucs i nèctar, consideren que el vidre és el «continent ideal» per a productes envasats, sobretot fruites i verdures, per la capacitat que tenen de conservació, higiene i reciclabilitat.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris