algo de nubes
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°

«Un tramvia anomenat desig» arriba al Municipal Manacor

El muntatge és la primera versió catalana de l'obra i està dirigit per Manel Dueso

Des de la seva estrena aquest muntatge ha obtingut un gran èxit.

25-12-2016

Un barri d'emigrants a les rodalies d'una gran ciutat, edificis de petites dimensions, una casa mig desmantellada... el renou d'un tren que passa arran de l'habitatge... un renou incessant... Aquest és el punt de partida de la versió teatral i en català d'Un tramvia anomenat desig de Tennesse Williams, que arriba demà al Municipal de Manacor.

Un muntatge que es presenta precedit pel gran èxit des de la seva estrena a Barcelona l'octubre de l'any passat i del qual el seu director, Manel Dueso, diu que és per sobre de tot «la història del desig humà. La història de la necessitat més íntima i imprescindible, la història de la vida». Deu actors catalans prenen part al repartiment, que és encapçalat per Emma Vilarasau en el paper de Blanche Dubois i Marc Martínez i Aurea Martínez en el d'Stanley i Stella Kowalski.

L'objectiu és fer viure als espectadors «una història vital en què els personatges tenen una gran necessitat de futur i viuen el present amb vehemència, necessitant-se els uns als altres com a criatures òrfenes». En una adaptació fidel a l'obra original de Williams, la posada en escena s'afronta des de la voluntat «d'aconseguir la màxima senzillesa de les coses i fer que els personatges siguin molt propers als espectadors, evitant que semblin marcians».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris