algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
14°

Breus

• EXPOSICIONS

Ramon Casas Devers un centenar de pintures i dibuixos de Ramon Casas recorren des d'ahir al Museu Nacional d'Art de Catalunya la trajectòria artística del pintor modernista per excel·lència, com a retratista de la burgesia o de les seves estades parisenques. A la imatge, Au Moulin de la Galette.EFE.

El Renaixement Mediterrani El Museu Thyssen-Bormisza comença l'any amb una de les exposicions més importants de la temporada, El Renacimiento Mediterráneo, en què 102 obres mostren la circulació d'obres d'art, d'idees i d'artistes que es produí a la conca mediterrània durant el segle XV. A la mostra es poden veure quadres de Van Eyck, Van der Weyden, Pedro Berruguete o Antonello Messina, entre d'altres.EFE.

• PUBLICACIONS

Enciclopèdia Catalana a Internet El grup Enciclopèdia Catalana ha posat a Internet una versió reduïda del seu fons amb 22.000 articles traduïts a l'anglès per posar a l'abast de tots els internautes, de manera gratuïta, la història, la llengua i la cultura catalanes. Les 22.000 entrades es refereixen, exclusivament a definicions relacionades amb les regions de parla catalana, les seves ciutats, la seva geografia, història i personatges. La nova web és www.Catalanenclyclopaedia.Com. EFE.

• INAUGURACIÓ

El llegat Puget El president del Govern de les Illes Balears, Francesc Antich, inaugurà ahir vespre l'exposició El llegat Puget a sa Llonja. Narcís Puget Viñas/Narcís Puget Riquer que recull el llegat d'aquests dos pintors eivissencs, pare i fill. DdB.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris