nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
12°

El llegat dels eivissencs Narcís Puget, pare i fill, s'exposa a la Llonja de Palma

La mostra serà la darrera que acollirà l'edifici gòtic abans de les obres de rehabilitació

83572

Oli de Narcís Puget Viñas a la Llonja.

J. Morey.

El llegat Puget a Sa Llonja és la darrera mostra que acollirà aquest edifici abans de començar amb les obres de rehabilitació, previstes per després del proper estiu. La mostra, que s'inaugura avui i romandrà a la Llonja fins el proper 25 de març, recull el llegat de la família Puget. L'exposició està formada per 130 pintures i dibuixos, 42 olis i 30 carbonets de Narcís Puget Viñas, pare, mentre que 28 aquarel·les i 30 carbonets són de Narcís Puget Riquer.

Aquesta és una oportunitat única de veure les obres fora d'Eivissa, ja que Puget Riquer féu donació de les seves obres i les del seu pare al Ministeri amb la condició que romanguessin a l'illa i es creàs un museu amb el nom de Puget. Les obres han pogut sortir d'Eivissa «gràcies a la col·laboració de la família i del Ministeri, que ha assumit les despeses dels trasllat, aprofitant que les obres del Museu de Can Comasema, seu del futur museu Puget, encara no han acabat i per tant les obres no poden ser dipositades allà», manifestà el director general de Cultura, Pere Muñoz.

Muñoz també destaca el fet que «aquestes obres, tot i ser de petit format, tenen una gran presència, la qual cosa contrasta amb la grandesa de l'espai que les acull». Les 130 obres ocupen tot l'espai de la Llonja i estan distribuïdes en els laterals, dedicats cada un d'ells a l'obra d'un o altre pintor. L'obra Social i Cultural de la Caja de Ahorros del Mediterráneo (CAM) també ha col·laborat en aquest projecte, finançant l'edició dels catàlegs.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris