algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
13°

L'editorial Brosquil es presenta amb la col·lecció Lletra Llarga

La ciutat de València és la seu d'una nova empresa editorial, Brosquil Edicions, que neix amb una col·lecció de narrativa catalana, Lletra Llarga, formada principalment per autors del País Valencià. El projecte editorial, que quallà en el segon trimestre de l'any passat, es posa ara en marxa amb l'esmentada col·lecció, dirigida per Arnau Bernat.

Els títols que inauguren Lletra Llarga i la pròpia editorial són Històries de la frontera, de l'escriptor d'Almansora Pasqual Mas i El pes mosca, de l'escriptor d'Onda Vicent Pallarès. És previst que a aquests dos primers títols els segueixin Perfum de tenebres, d'Emili Gil i Hem fet el Tourmalet, de Vicent Marçà. Tant Històries de la frontera com El pes mosca són un recull de narracions breus, de temàtica diversa, però que es presenten en cada cas amb un element que els dóna una mena de cohesió.

En el primer dels llibres a través de les onze històries, es presenta aquesta «frontera» com una fina línia divisòria que separa el món ordinari i conegut del més enllà, de l'espai del misteri. El pes mosca, en canvi, presenta quinze històries escrites per un suposat alter ego de l'autor, diferent en cada cas, que en lloc de diferenciar cada un d'ells ofereix al lector un al·legat contundent a favor de la unitat de la llengua.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris