algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

Breus

• LITERATURA

Certamen L'Ajuntament d'Algaida convoca el certamen literari de Castellitx, amb quatre modalitats: poesia, narració curta, glosat i un premi d'investigació. Les obres que optin a aquests premis han de ser inèdites, en català i s'han d'adaptar als següents criteris: un poema o col·lecció de poemes d'una extensió mínima de catorze versos, una obra de tema lliure d'un mínim de tres folis i un màxim de quinze, una glosa o un conjunt amb un mínim de catorze versos i un treball d'investigació sobre la vila d'Algaida, amb una extensió màxima de 25 folis. Els treballs s'han de lliurar abans del 16 de març. DdB.

• PREMIS

Illa de Formentera Els escriptors Miquel López Crespí i Bartomeu Ribas acaben de guanyar el I Premi de poesia Illa de Formentera 2001 amb els poemaris Rituals i Agrupament de peresa. El premi, en honor del poeta Marià Villangómez, té la voluntat d'esdevenir un dels més importants premis de poesia convocats en els Països Catalans. DdB.

• ART

El Greco L'exposició El Greco. Últimas expresiones, amb 25 quadres de la darrera etapa de l'artista nascut a Creta, procedents de museus i col·leccions privades espanyoles, es pot contemplar des d'ahir a la sala Acera del Casino de la General a Granada. La temàtica religiosa, el tractament de colors vius i l'estilització de la figura humana constitueixen, segons el comissari de l'exposició Enrique Pareja, els eixos d'una mostra que romandrà a Granada fins el 25 de març EFE.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris