algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

Dos científics, un americà i un italià, anuncien un pla que assegura la clonació humana

Un grup internacional d'experts en reproducció planeja llançar un seriós projecte per clonar cèl·lules humanes, amb el fi que les parelles estèrils puguin tenir fills. Un embrió viable, probablement usant cèl·lules principals o altres cèl·lules preses de l'home, podria estar disponible per a la implantació a l'úter de la dona en un temps de 18 mesos, digué divendres el doctor Panayiotis Zavos, de l'Institut d'Amèrica d'Andrologia i del Centre de Kentucky per a la Medicina Reproductiva i la Fertilització in Vitro.

Zavos, un veterà amb 25 anys d'experiència dins el camp de la reproducció, va organitzar una conferència a Lexington, Kentucky, on ell i l'italià Severino Antinori, que és famós perquè ha ajudat dones italianes postmenopàusiques a convertir-se en «mares-àvies», varen anunciar els seus plans per formar una coalició científica dedicada a la clonació humana.

«Aquest serà el primer esforç seriós», digué Zavos. «Conec diferents grups que actuen per compte seu però els falta suport». Els científics ja han clonat ovelles, com la famosa «Dolly» d'Escòcia, però qualsevol suggeriment que la clonació d'humans serà la pròxima pràctica s'ha trobat amb una forta oposició, tant dins de la comunitat científica, com també en els cercles polítics i religiosos.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris