algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

«En Projecte VI», l'aposta de la torre de ses Puntes per l'art jove

La sisena edició de la ja clàssica exposició de la torre de ses Puntes, En projecte, s'inaugurà ahir horabaixa i romandrà en aquest espai manacorí fins el proper 18 de febrer. En la seva línia que combina apostar per l'art jove i emergent, al costat dels artistes ja consagrats, la torre de ses Puntes presenta el treball de sis artistes "dos d'ells de fora de Mallorca" amb diferents expressions i tècniques artístiques, però que tenen en comú el fet de concebre l'art com una manera d'entendre el món, i així ho demostren en les seves obres.

En projecte VI, exposició organitzada per la torre de ses Puntes i patrocinada pel Consell Insular de Mallorca, Sa Nostra i l'Ajuntament de Manacor, reuneix en un mateix espai les obres dels artistes plàstics Jaume Prohens (Felanitx, 1964), Joan Vallespir (Inca, 1969), Georges Augsburger (Ginebra, 1973), Paco Espinosa (Palma, 1973), Guillem Gelabert (Manacor, 1953) i Carl de Vries (Amsterdam, 1960).

Durant tot aquest any, l'emblemàtic centre de cultura de la comarca de Manacor celebra el 15è aniversari de la seva fundació, i en breu presentarà una memòria del que han estat aquests quinze anys fent feina per l'art i la cultura.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris