algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
11°

El Correfoc encén Palma

El Born s'omplirà avui vespre d'un ambient infernal

Després de setze intensos dies de diversa programació, les festes de Sant Sebastià 2001 posaran avui el seu punt i final amb un extraordinari colofó com és el Correfoc. Aquesta nit el Born s'omplirà d'un ambient infernal amb l'actuació dels Dimonis de sa Pobla, Alaró, Sant Joan i els catalans d'Albopàs, que estaran acompanyats per tres espectaculars exemplars de bestiari pirotecnicofestiu com són el Ceballot de Montornès, el Drac de Granollers i el Corb de Sant Joan.

S'espera que els ciutadans de Palma i la Part Forana responguin de forma massiva a la crida del Correfoc i que fins i tot se superi l'èxit aconseguit en l'edició de l'any passat. Hi ha motius per ser optimistes, ja que s'ha ampliat el seu recorreguten i el nombre de colles participants. Existeixen dues formes de gaudir d'aquest espectacle: una lluny dels ensurts, en les voreres i presenciant el trull des de la distància, i l'altra compartint espai i danses amb els dimonis. En tot cas, ambdues formes són vàlides per gaudir d'una bona vetlada.

Tot i que en el Correfoc es fan servir considerables quantitats de focs d'artifici i de pólvora, el risc de patir accidents és inexistent si es respecten les normes i consells de seguretat que es recomanen per poder participar d'una manera activa en aquest tipus d'espectacles. Per evitar problemes amb la roba es recomana que aquesta sigui de cotó i per evitar cremades en la pell cal dur màniga llarga "recomanació que feta en ple mes d'hivern sembla una mica gratuïta" i el coll tancat o amb un mocador. Per atenuar el rebombori dels petards cal protegir-se les orelles amb taps. El capell també és una peça imprescindible, així com un calçat flexible.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris