algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
18°

Per molts d'anys, «herr» Norbert Schultze

Envoltat dels seus compatriotes, el compositor de «Lili Marleen» celebrà els 90 anys a Llucmajor

Envoltat d'un centenar de compatriotes i de la seva família, Norbert Schultze, el músic compositor alemany establert a Mallorca que va aconseguir la fama internacional per la cançó Lili Marleen, celebrà el seu 90è aniversari a l'hotel Marriott de Llucmajor.

Per a l'esdeveniment, s'hi desplaçaren des d'Alemanya i Àustria els seus amics més pròxims. Tampoc no hi faltaren molts de coneguts de Mallorca. Entre els presents es trobava, en representació de Cort, el tinent de batle Joan Bauçà; l'ambaixador alemany, Joachim Bitterlich; el periodista i col·laborador de Diari de Balears Josep Moll; l'empresari Josef Eggel; la cantant d'òpera Marchela Cierno; el tenor René Kollo; l'actriu Ingrid van Bergen; la cantant Sylvia Anders; el productor de les composicions de Schultze, Sikorski... entre un llarg etcètera de personalitats.

L'ambaixador alemany destacà la importància de l'homenatge a Schultze, perquè «és un personatge llegendari de la música i la vida alemanyes, principalment per als nostres pares». La festa començà amb un còctel en el decurs del qual els convidats signaren la seva dedicatòria al músic en un llibre. Tot seguit, amb el cèlebre tema Lili Marleen de fons i amb un esclafit d'aplaudiments, feia la seva entrada al menjador privat el compositor. En ell, un magnífic bufet d'exquisideses alemanyes, russes, franceses... esperava els comensals.

Sempre amb molt bon ambient, després de la degustació, Norbert Jr., el fill gran, agraí a tots la presència a la festa mentre el seu pare es mostrava feliç, però en cap moment no va fer declaracions. Encara a taula, es projectà un vídeo a través del qual els amics que no hi pogueren assistir felicitaven el compositor i algunes cantants interpretaren temes del seu repertori. Eren passades les 18.00 hores quan la festa arribava al final.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris