cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín:
14°

Breus

• PUBLICACIONS

Còmics El bar Lisboa acollirà aquesta nit la presentació del segon volum del recopilatori del còmic de Mallorca, Coma 00 i l'àlbum de la primera obra llarga d'Enrique Jiménez Corominas, Tragaldabas. El primer d'ells editat per Recerca Editorial, amb una subvenció de la Direcció General de Joventut del Govern de les Illes Balears, i el segon coeditat per Recerca Editorial i Almargen Editorial. Ambdós es distribuiran a nivell nacional a través de Norma Distribución. DdB.

• PATRIMONI

Eivissa El director de la comissió interdepartamental de projectes estratègics, Pablo Ribero, el director general de Cultura Pere Muñoz i el director general de Cultura i habitatge, Jaume Carbonero foren nomenats vocals de la Junta Rectora del Consorci Eivissa Patrimoni de la Humanitat, que es constituí a principis d'aquest mes, i que consta de nou vocals, els tres escollits pel Govern, altres tres designats pel Consell Insular d'Eivissa i Formentera i tres més designats per l'Ajuntament d'Eivissa. DdB.

• INSTITUCIONS

Ciutat de Palma La tinent de batle de Cultura Carme Feliu, respongué, de forma vaga, a les qüestions formulades pel grup socialista, respecte del sopar dels premis Ciutat de Palma. El grup ha posat de manifest la seva indignació, ja que «sols ha tirat 'bolles a fora' i no ha contestat a les qüestions concretes i clares que li férem», i manifestaren «que si no respon de forma precisa demanarem la seva compareixença a la propera sessió plenària». DdB.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris