bruma
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

Deu artistes treballen el quadrat entès com a forma d'expressió

L'exposició Quadrats de la galeria Horrach Moyà presenta, des d'avui i fins el proper 17 de febrer, el treball que deu artistes han realitzat arran d'aquesta figura geomètrica. Ja sigui només el format, o allò que dóna sentit a l'obra, el quadrat és present en les manifestacions d'artistes i creadors tant diferents com els fotògrafs Carlos Barrantes, Eloy Morales, Joan Morey i Gabriel Ramón i els pintors Toni Dionís, Girbent, José Luis Pujol, Eugenio Merino, Tauste i Tudanca.

Joan Antoni Horrach, responsable de la galeria Horrach, explica que «vaig proposar a tots els artistes, com a única condició, que treballassin amb un format determinat. A partir d'aquí eren lliures de fer el que volguessin, i aquest ha estat el resultat, una sorprenent barreja artística de tècniques i de suports».

Un dels elements que destaca de Quadrats és l'elevada presència d'obra fotogràfica. Horrach explica que «a banda de ser una excusa per presentar al públic els artistes que ja han passat o passaran aquest any per la galeria i mostrar el caràcter eclèctic de l'espai, volia acostar la fotografia al públic, perquè és una disciplina encara una mica desconeguda».

Quadres de diferents mides, tèniques i expressions (des de les marines a l'abstracte passant pels collages) conviuen amb sèries de fotografies (també de mides i temàtica diferent), amb un únic punt d'unió, la seva forma externa, el quadrat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris