nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 10°
17°

El disc 'Música de les Illes Balears' causa sensació a la fira del MIDEM

El treball inclou fins a 28 temes de nou empreses discogràfiques

L'expositor de les Balears al MIDEM de Cannes ha despertat la curiositat de la indústria discogràfica internacional. Ahir va acollir l'acte de presentació del disc compacte Música de les Illes Balears. El disc, en el qual han participat diferents discogràfiques de les Illes, ofereix una selecció variada i, per tant, eclèctica, del ventall musical de les Balears. El disc recull fins a 28 temes de nou segells discogràfics diferents i cada empresa ha aportat els seus propis.

L'expedició balear, segons el Govern, està molt satisfeta dels primers dies a Cannes i segons el director general de Cultura, Pere Muñoz, «els bons resultats dels primers dies confirmen la necessitat que hi havia de ser present al MIDEM amb un estand propi on, a més d'informar sobre la producció musical, els representants de la indústria discogràfica de les Illes puguin concertar entrevistes de negocis i establir els contactes necessaris per difondre el màxim possible la seva producció».

A més del disc editat especialment per aquesta edició, també s'ofereix al públic interessat informació sobre les empreses discogràfiques i la producció musical balear. Per tal de facilitar aquesta informació, la Direcció General de Cultura també ha editat un fulletó en què es detallen direccions i altres aspectes per poder entrar en contacte directe amb els segells discogràfics.

Segons la delegada de Música de la Conselleria, Maria Lladó, «l'oferta discogràfica de la fira és immensa i els assistents ja estan avesats, per tant no ho agafen tot de manera indiscriminada, sinó just allò que consideren interessant». Amb aquesta afirmació Maria Lladó feia referència al gran èxit que ha tingut el disc presentat ahir i les altres ofertes que hi ha a l'expositor.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris