algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
13°

Cort negocia amb la CAM cogestionar la programació del Teatre Municipal

Mitjançant el conveni es persegueix millorar l'oferta d'aquest espai escènic

76048

El Municipal basa una gran part de la programació en muntatges infantils.

L'Ajuntament de Palma negocia amb la Caja de Ahorros del Mediterráneo (CAM) la cogestió de la programació del Teatre Municipal. L'existència d'aquestes negociacions va ser confirmada pel director de la zona de Palma de l'entitat, Indalecio Mondejar, qui destacà que ara s'estan ultimant els detalls de l'acord.

El conveni que se signaria, en principi per un any, persegueix millorar la qualitat de la programació d'aquest recinte escènic i es parla d'una aportació aproximada al quaranta per cent. El manteniment del teatre continuaria a càrrec del consistori.

En el decurs de les festes de Sant Sebastià la CAM ja ha pres part en nombroses activitats, com ara la representació teatral de Trono Villegas Sopa de ràdio, els dos programes dobles de dansa, el cicle la Vida en Vers... Totes elles, iniciatives que han estat desenvolupades al Municipal. Mondéjar destacà que actualment la CAM es troba «en procés d'assentament a les Balears» i valorà positivament aquesta aposta cultural que es pensa signar prest. Des de Cort no es rebutjà l'existència d'aquestes negociacions.

Segons dades de la memòria realitzada per Cort dels nou primers mesos de l'any passat, la programació del Municipal va estar centrada més d'un cinquanta per cent en el teatre infantil, fet per adults, i ja sigui de companyies amateurs com professionals. Amb aquest conveni entre Cort i la CAM, a més d'aquestes activitats es podria potenciar la realització d'una més ampla programació per al públic adult, amb nous espectacles, cosa que incrementaria la taquilla.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris