algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
14°

Sant Sebastià es va traslladar a Bellver amb la visita a les coves i una gran exhibició eqüestre

El castell de Bellver va ser ahir més visitat que mai. Amb un temps que hi acompanyava, centenars de persones passaren pel recinte, i és que dos actes importants s'hi duien a terme amb motiu de les festes de Sant Sebastià.

Per una banda, al migdia va tenir lloc un carrussel eqüestre en què els presents pogueren gaudir de les filigranes dels cavalls de la Policia muntada. Una gran exhibició que deixà testimoni de la disciplina que se segueix, com també de la sincronització. Hi participaren 15 policies i l'acte va comptar amb nombrosos assistents i amb la presència del batle.

Ahir també es realitzaven les jornades de portes obertes al públic de les coves de Bellver. Després de 70 anys d'estar tancades, la gent pogué gaudir de 700 anys d'història amagada al seu interior. Les visites es feien en grups d'unes 25 persones i un guia n'anava descobrint els secrets.

El recorregut anava des de la cova inferior fins a la volta just davall del Castell. Les coves de Bellver disposen de dues cavitats, la superior, de mida menor, i la inferior, que és la que visitaren centenars de persones. El proper cap de setmana, 26, 27 i 28 de gener, es tornaran a dur a terme aquestes jornades de portes obertes des de les 9.00 fins a les 14 hores. L'Ajuntament ha començat una primera fase de rehabilitació que ha consistit en enllumenat d'emergència i senyalització del recorregut.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris