algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
17°

Quatre i mitja a Magaluf

Hora que començarà el partit de la jornada. Protagonistes de l'espectacle, Platges de Calvià i Atlètic Balears. Un amfitrió ple de moral i ganes, no sols de guanyar un líder semiimbatut, sinó de continuar ratificant l'envejosa posició que actualment ocupa en la classificació general. Una classificació en què el Platges és en el quart lloc amb opció de disputar la lligueta d'ascens, i amb punts d'avantatge suficients respecte del cinquè classificat. Tots aquests al·licients no faran altra cosa que estimular l'amor propi dels efectius i, al mateix temps, animar els incondicionals, que gaudeixen quan s'anuncia un partit d'aquestes característiques, perquè es congreguin a les instal·lacions de Magaluf a partir de les quatre i mitja de l'horabaixa, hora assenyalada perquè s'iniciï el matx, que serà dirigit pel col·legiat Pérez Galera.

«Es Molete»  

Torna a repetir, per segona vegada consecutiva, el Cardassar en el seu recinte a Sant Llorenç. Correspondrà al Poblera trepitjar el rectangle de joc d'«Es Molete», recremat per la derrota que la setmana passada es va veure obligat a encaixar en el Poliesportiu blaugrana davant un Manacor que va lluitar de manera desesperada per tal de tornar-se a situar en el lloc que per la seva història n'és mereixedor. Ignoram els plantejaments que pensa posar en pràctica el tècnic Pere Vicens. Allò que sí que coneixem és que Martín Munar arribarà a Sant Llorenç amb la lliçó ben apresa quant a evitar que el seu equip es passegi per la zona poc atraient, tenint en compte que, sumant de tres en tres, pot servir als equips rivals classificats a la zona de poca projecció per millorar les seves respectives posicions. Partit que començarà a les quatre de l'horabaixa amb arbitratge de Duarte Ramírez.

Divisió d'Honor  

Dotze del migdia d'avui diumenge en el Lluís Sitjar. Partit corresponent a la Lliga d'Honor Juvenil, en què el Reial Mallorca es convertirà en amfitrió del conegut Ferran Martorell, equip que, fins ara, nodreix d'importants elements equips de molta vàlua. És el cas del jugador mallorquinista Luque, com igualment un altre efectiu que s'estan rifant Reial Madrid, València, Barcelona, etc, etc. I alerta que encara milita en categoria cadet. Partit que serà arbitrat pel col·legiat Daza Blanco.

Alè a Binissalem  

Era molt compromesa la decisió del matx que Binissalem i Atlètic Ciutadella varen disputar ahir capvespre al Camp Municipal de Binissalem. Molt interessant pel que fa als equips que ocupen places de preocupació, i tant a l'amfitrió com igualment al seu rival menorquí, els frena en sec com si els punts cotitzassin en Borsa. Tanta sort que el porter Xavier Mora va rubricar una actuació sensacional, ja que el mínim resultat que el marcador final va reflectir molt podria haver estat anul·lat, vista la gran actuació dels rivals de Ciutadella. Amb els tres punts que aconseguí, l'equip de Miquel Bestard es permet el luxe de respirar tranquil·lament.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris