nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín:

Pau Donés presentà el disc «De vuelta y vuelta» a la revetla de Palma

«No som catalans ni bascs sinó la barreja de moltíssimes coses»

Pau Donés és economista però allò que sempre li ha agradat és dedicar-se a la música. L'estiu de 1997 La flaca, del seu grup Jarabe de Palo, fou tot un èxit i el seu disc, el primer de la formació, vengué milers de còpies. Des d'aleshores el vocalista de Jarabe de Palo viu de la música i ahir a la nit oferí un concert a la plaça Major de Palma, on presentà els temes del seu tercer compacte: De vuelta y vuelta.

"Quina és la clau del vostre èxit?
"Jo crec que radica a fer arribar un missatge de manera senzilla a la gent, i fer les coses senzilles és el més difícil.

"Què diferencia «De vuelta y vuelta» dels treballs anteriors?
"En aquest disc ens hem arriscat molt, hem treballat més i hem canviat una mica l'estil. No és un disc fàcil per la gent a qui només agrada una mica Jarabe de Palo i ens ajudarà a saber quin és el futur del grup.

"En una de les cançons del disc dieu que la puresa està en el mestissatge. Per què?
"Tenim la mania de dividir-ho tot i creure que som únics. Nosaltres no som catalans, ni bascs ni francesos sinó la barreja de moltes coses. Fins i tot l'aigua, un dels elements més senzills, es compon d'hidrogen i carboni. I la música també.

"De què us han servit els premis?
"Han promocionat la nostra música, però res més. La flaca en va rebre molts i en canvi De vuelta y vuelta, que és molt millor, no n'ha rebut cap.

"Us molesta l'estiqueta de rock llatí?
"De cap manera, perquè és un gènere molt ampli que reuneix totes les tonalitats i estils del rock i la música llatina.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris