lluvia ligera
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

El Teatre del Mar s'omplirà de rialles i d'intriga amb l'inquietant i divertida comèdia «Follow me»

La companyia valenciana L'Horta Teatre serà l'encarregada d'inaugurar avui a les 22.00 hores la Temporada d'Hivern 2001 al Teatre del Mar amb la seva última obra, Follow me, una àcida comèdia que juga amb elements d'intriga i suspens.

L'espectacle, escrit i dirigit per Robert García, es basa principalment en el treball actoral, en què Laura Useleti i Àlvaro Bàguena donen vida a una alegre i extrovertida cambrera i a un tímid taxista. La relació entre aquests dos personatges originarà tot tipus de situacions còmiques amb un fons dramàtic. Aquesta comèdia ofereix un humor de situació amb un punt d'acidesa que sorgeix de la incompatibilitat de caràcters dels protagonistes.

«Aquesta obra ens parla de coses quotidianes que li poden passar a qualsevol i se centra en la necessitat que tots tenim de ser estimats pels altres. Els protagonistes són herois anònims, els típics perdedors de la societat, que ara els ha tocat viure una petita-gran aventura», explicà el director d'aquest muntatge.

Allò que tenen en comú els dos protagonistes és precisament la manca d'una autentica estima. Ell, Paco, per defecte: no ha gaudit mai d'una vertadera relació amorosa. Ella, Sara, per excés: contínues relacions amb altres homes però sempre insatisfactòries. Tot això, unit a les seves dues personalitats oposades, fan que el seu peculiar encontre sigui un continu desencontre.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris