nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

El Grup Serra reparteix els seus Reis

Unes 10.000 persones prengueren part en la gran gala que tingué lloc al Poble Espanyol

El Grup Serra tornà a convocar unes deu mil persones en la multitudinària i tradicional gala de Reis al Poble Espanyol. Com en anteriors edicions, a la gala, presidida pel bon ambient, no hi faltà de res. Música, animació infantil, sorteigs de premis i una gran torrada foren els ingredients bàsics que permeteren que la jornada fos del tot aconseguida.

Fins al migdia, tres escenaris amb actuacions simultànies oferiren bona música i ambientació. El grup Los Manolos fou el més esperat. Amb ells també actuaren Oxalis, Química latina, Tumbet de Solfa, Hitmania Show... Per als més petits, mentre els Tolofets els entretenien, els Xanquers a Dalt de Tot els deixaven bocabadats per les cames tan llargues que tenien.

El grup Mister Mim convocà grans i petits i l'espectacle Broadway i Isabel de Palma també gaudiren de gran èxit de seguiment per part del nombrós públic. La gran torrada féu oblidar l'hora de dinar a molts. Botifarrons, llonganissa..., bon pa, i ensaïmada de plat dolç es degustaren amb ganes entre els congregats a aquesta gran festa.

Entre els assistents es trobava el batle de Palma, la consellera de Sanitat Aina Salom, i els directius del grup empresarial. El moment més esperat, el sorteig de premis, arribà a darrera hora. Un cotxe, diversos viatges, rellotges... tots ja pertanyen a algú.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris