algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:
17°

Breus

SANCHO GRACIA

• Hospitalitzat L'actor està ingressat des de divendres a la nit a la Clínica Universitària de Pamplona, on va acudir a urgències afligit de «problemes pneumònics». L'informe mèdic facilitat pel centre hospitalari afirma que Sancho Gracia ha d'estar ingressat durant un mínim de 24 hores per estudi i tractament. Passat aquest termini i segons l'evolució de l'actor, «es plantejarà la possibilitat de rebre l'alta mèdica». EP.

KIM BASINGER

• Es divorcia Una de les parelles més celebrades de Hollywood, l'actriu Kim Basinger i l'actor Alec Baldwin, presentaren els seus papers de divorci després de set anys d'estar casats per diferències irreconciliables. Basinger, de 47 anys i Baldwin, de 42, es casaren el 19 d'agost de 1993, després d'haver-se conegut en la comèdia romàntica The Marrying Man, el 1991. Se separaren el 5 de desembre passat, d'acord amb els documents presentats a la Cort superior de Los Angeles. REUTERS.

XAVIER TRIES

• Llei del cine El portaveu del Grup Parlamentari de CiU, Xavier Trias, ha presentat un escrit en el Congrés dels Diputats sol·licitant que el projecte de Llei de Foment i Promoció de la Cinematografia i el Sector Audiovisual, aprovat pel Govern al desembre, no comenci a debatre's a la Cambra fins que no s'hagi consultat l'opinió dels experts. EP.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris