algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

La mostra de les «Ceràmiques de Picasso» s'instal·la a can Planes

L'espai de sa Pobla acollí la multitudinària inauguració de l'exposició

La mostra Ceràmiques de Picasso, 1947-1969, que aplega 60 peces de l'artista, fou inaugurada ahir a sa Pobla, al Museu d'Art Contemporani can Planes, en un acte que comptà amb una nombrosa assistència, tant pel que fa a polítics i representants de diferents entitats com al públic que s'hi desplaçà per conèixer un dels vessants més desconeguts del malagueny.

Maria Antònia Munar, presidenta del Consell de Mallorca; Bernat Aguiló, conseller de Promoció i Ocupació, que hi assistí en representació de la consellera de Cultura, Maria Antònia Vadell; el batle de sa Pobla, Jaume Font, i representants de l'Obra Social i Cultural de Sa Nostra, com Andreu Ramis, director, i Francesca Niell, directora del Centre de Cultura de l'entitat, foren només algunes de les cares conegudes que eren a la inaguració de la mostra, que es podrà visitar a sa Pobla fins el proper 3 de març.

Font, en la seva intervenció, esmentà el que representa per a la localitat el fet d'acollir una mostra d'aquestes característiques, que suposa «fer realitat un vell projecte, que és a la vegada un estímul per la vocació cultural del museu». Per la seva banda Lola Duran, comissària de l'exposició, posà de manifest que aquesta mostra «és la més important de l'Estat en matèria de ceràmiques picassianes, fora del patrimoni de la família de l'artista».

Duran explicà que l'exposició està formada per «les distintes èpoques i les distintes formes que marcaren la relació de Picasso amb la ceràmica», i de totes elles destacà la col·lecció de plats La corrida de las manchas. La presidenta del Consell, Maria Antònia Munar, féu especial incidència en el fet de «la importància d'unificar iniciatives privades amb institucions públiques per tal d'acostar la cultura al poble» i expressà el seu desig que, «com sa Pobla, molts altres pobles mallorquins puguin gaudir d'aquesta mostra».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris