algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

El futur Museu d'Art Modern i Contemporani de Palma serà present a la fira Arco de Madrid

La presència mallorquina a la fira internacional d'art contemporani de Madrid, Arco, es veurà incrementada enguany amb un estand que presenta el futur Museu d'Art Modern i Contemporani de Palma, que promou un consorci integrat per la Fundació d'Art Serra, el Govern, el Consell Insular de Mallorca i l'Ajuntament de Palma.

En un espai de 81 metres quadrats, els visitants d'Arco, curiosos i professionals del món de l'art, podran fer una visita a virtual a l'interior del museu mitjançant un vídeo de quatre minuts que mostra un recorregut pel futur edifici. A més, coneixeran com serà l'edifici que es construirà al baluard de Sant Pere, perquè allà s'exihibirà una maqueta del projecte dissenyada pels arquitectes Luis Gracía-Ruiz, Jaime García-Ruiz, Àngel Sánchez Cantalejo i Vicente Tomàs Esteva, que s'ha fet a Barcelona especialment per a aquest esdeveniment sota la direcció dels esmentats professionals. Aquesta informació es completarà amb l'exposició de diverses perspectives i dibuixos de l'alçat de la construcció.

En una fira d'art no hi pot faltar la pintura, per això a l'estand també s'hi exposaran al voltant d'una desena de quadres procedents de la Fundació d'Art Serra, entre els quals hi haurà obres de Pablo Picasso, Juli Ramis, René Magritte, Kees Van Dongen o Nicolas de Staël.

L'espai s'inaugurarà el proper 13 de febrer, dia que comença la fira, amb presència de públic professional i especialitzat. En Arco punto de encuentro les institucions que integren el consorci oferiran un dinar als col·leccionistes i directors de museus presents a Arco. En aquest dinar es comptarà amb la presència de Rosina Gómez Baeza, directora de la fira. L'estand quedarà reflectit a la memòria d'Arco 2001.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris