nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
14°

La qualitat i la diversitat d'estils centren la programació musical de Sa Nostra

Tindrà lloc un concert setmanal i es tornen a posar en marxa les audicions escolars

59524

Clssic Buskers serà present a les audicions escolars.

Una música que abraci un ventall de diferents estils i que arribi a un públic més ampli. Una millor qualitat en la programació, un concert setmanal i audicions escolars. Aquesta és la filosofia de la nova programació del primer trimestre del Centre de Cultura de Sa Nostra que ahir fou presentada per Coloma Borràs, coordinadora musical. També es va fer un balanç del públic que ha gaudit l'any passsat de les diferents actuacions.

Serà la Camerata de Sa Nostra la que avui encetarà la programació amb un concert en el qual oferiran obres de Vivaldi i Telemann, entre d'altres. Una de les actuacions més destacades serà la de Georges Moustaki dins la música mediterrània.

«Sa Nostra ha fet un gran esforç per augmentar la qualitat i s'intenta abraçar un camp més ampli. Així, tenim músiques d'altres èpoques, fet amb criteris historicistes. S'ofereix música de cambra amb un repertori romàntic amb instruments del segle XIX. També es toquen compositors no massa coneguts pel gran públic. Un dels pianistes més coneguts com és Andreu Riera interpreterà peces que van des del barroc fins als nostres dies», comentava Coloma Borràs.

Una de les altres apostes fortes de la programació són els concerts escolars, cooordinats per Biel Amer. Es divideixen en tres seccions: instruments de les Balears, ciutat dansa i Classic Buskers. Pep Toni Rubio de Múica Nostra apropa els nins als instruments tradicionals de les Balears. Les audicions se celebren del 2 de febrer al 23 de febrer. Els nins poden conèixer el so característic de les xeremies, el flabiol i la peculiaritat de la ximbomba.

Una de les novetats que s'incorpora aquest any és un espectacle de dansa que se celebrarà del 2 al 25 de març. I finalment hi haurà els Classic Buskers, la formació anglesa que té com a lema oferir música divertida i es du a terme del 27 al 30 de març.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris