algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
17°

Breus

• EXPOSICIONS

La doble mirada La Fundació Casa Museu Llorenç Villalonga acull, a partir d'avui, l'exposició La doble mirada. Una nova generació poètica, un recull de 23 joves poetes que presenten dues imatges, la seva pròpia i un dels seus poemes predilectes. L'exposició, que romandrà oberta fins el proper 17 de febrer, comptarà amb la presència de poetes de dins i fora de les Illes. DdB.

Ana Mascaró La Fundació Trobada acollirà, a partir de demà dissabte, una mostra de l'obra recent de la jove pintora Ana Mascaró. L'exposició es podrà visitar fins el proper 8 de febrer. La pintora, que ha exposat en diverses ocasions dins i fora de l'Illa, fou una de les classificades en el certamen de pintura Ciutat de Manacor el 1999. DdB.

• INSTITUCIONS

Arruixada 2001 El grup municipal Esquerra Unida-Els Verds s'ha sumat a la convocatòria proposada per Arruixada 2001 de dur a terme un sopar alternatiu als premis Ciutat de Palma el proper dia de Sant Sebastià. Des d'aquest grup es considera «que actuam amb coherència amb allò que defensam assistint al sopar Arruixada 2001», de la mateixa manera que afirmen que «el sopar dels premis ha estat sempre una part més de les nostres obligacions com a representats públics, però en cap moment això no significa que ens haguem de sentir corresponsables de les decisions que pren el Govern del PP». D'altra banda, l'Associació de Galeristes manté una posició ambigua, sense aprovar ni desaprovar la iniciativa. DdB.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris