nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
14°

Els reis d'Orient arribaren a bon port

Milers de persones sortiren als carrers de Palma per veure passar la llarga i màgica comitiva reial

66592

Melcior, Gaspar i Baltasar saludaren des de el balcó de Cort.

T. M.

Tres palmeres i un seguit de focs d'artifici anunciaren ahir vespre l'arribada dels tres màgics d'Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar, al port de Palma. Entre ratxes de llum, fum de colors i música arabesca desembarcaren ses Majestats de la barca Isla Ebusitana, precedits de patges en motos aquàtiques, i acompanyats dels seus ajudants personals. D'aquesta manera i després de ser rebuts pel regidor de Joventut, Jordi Llabrés, la delegada del Govern, Catalina Cirer, i el presidnet de l'autoritat portuària, Francesc Triay, començaren el seu recorregut pels carrers de la ciutat per saludar a tots i cadascun dels milers de nins grans i petits que sortiren al carrer a veure'ls.

Pujats sobre els seus dromedaris i davant de les mirades al·lucinades dels al·lots que demanaven caramels i globus, es dirigiren inicialment cap a la plaça de Cort.

Durant el seu trajecte anaven precedits per carrosses divertides de diferents motius com caragols, tortuges, papallones, pistolers de Toy Story i el seu inseparable home de l'espai, els teletubbies o la de Tigger "que comptà amb música en directe ja que anava carregada amb músics i cantants. A la plaça de Cort ses Majestats d'Orient deixaren els seus vehicles geperuts descansant a les portes de l'Ajuntament per pujar a saludar el batle, Joan Fageda, i sortir al balcó perquè els nins espectants els poguessin veure bé.

Després d'aquest moment, descendiren per rependre la marxa pel carrer de Colom, Sant Miquel, Oms, la Rambla, Navarra, Unió i Jaume III fins al passeig de Mallorca. Enguany, tot i l'arribada per mar, els enormes paquets de regals van ser transportats en diferents carruatges tirats per cavalls. Tancant la comitiva de les carrosses que anaven davant dels animals que transportaven els reis mags, els petits van poder veure com una de les seves estrelles televisives, Guai, els llançava caramels acompanyat d'un pallasso simpàtic que contava 1... 2... i 3 abans d'arruixar els espectadors amb les llepolies.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris