algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
15°

Breus

• LITERATURA

Andreu Sotorra a internet L'escriptor i periodista Andreu Sotorra publica des d'avui la seva segona novel·la a internet, Llàgrimes de rovell, que destina al públic infantil. Sotorra explicà que el seu objectiu amb aquesta iniciativa no és comercial, sinó que «guany un públic molt més ampli del que guanyaria en suport convencional». La novel·la es pot descarregar i imprimir gratuïtament a través de la pàgina www.partal.com/aelc/autors/sotorraa/andreu/drago.html. El públic al qual Sotorra es dirigeix és el que té més de nou anys, encara que l'autor no descarta que una persona de 40 anys pugui llegir Llàgrimes de rovell i «trobar-hi altres coses, perquè el llibre té molts nivells de lectura», segons Sotorra.EP.

• ART

Les dones de Picasso La galeria Estiarte de Madrid inaugurà ahir una exposició amb l'obra gràfica de Picasso que gira al voltant dels retrats de les seves companyes: Olga Khoklova, Marie-Thérèse Walter, Dora Maar, Françoise Gilot i Jacqueline Roque. L'exposició romandrà oberta fins el vuit de febrer. Es tracta de dones que ocupen un lloc molt especial entre els personatge retratats pel geni malagueny que realitzà mitjançant aiguaforts, aiguatintes, puntes seques, linogravats i litografies recollides en aquesta exposició. EP.

• PUBLICACIONS

«Andra», el primer diari de dones Andra, el primer diari del país escrit i dirigit només per dones, es posa avui a la venda als quioscs de Biscaia, Guipúscoa, Àlaba i Navarra. La publicació és de caràcter mensual i té com a objectiu «aportar una nova visió al panorama informatiu basc». En la seva elaboració participaran al voltant de 40 veteranes i joves periodistes i intel·lectuals procedents de diferents camps. Entre els noms que figuraran en Andra es troben els d' Arantxa Urretabizkaia, Luisa Etxenike i Toti Martínez de Lezea. A més, hi col·laboraran l'antropòloga Teresa del Valle, la filòsofa Victoria Sendón o la teòloga Carmen Bernabé. EP.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris