algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Els regals de Reis enguany sonen molt bé

En el mercat es pot trobar una àmplia i variada oferta de discs compactes amb música de les Illes

Hi ha regals que sonen a música celestial i que en entregar-los es pot quedar com un rei. Les Balears en aquest sentit hi tenen molt a dir. Els discs compactes que es troben avui dia al mercat de música feta aquí cobreixen tots els estils. Hi ha molt per triar, ja sigui folklore, ètnica, tradicional, blues, clàssica o infantil. Un obsequi de Reis que serà ben sonat.

Un dels grans èxits d'aquestes festes és sense dubte el disc de Joan Pons Cançons i amics que ja du més de 10.000 còpies venudes i que segons comentà Miquel Angel Blau de Xocolat «ha tingut tant d'èxit a Mallorca com els Beatles». Un dels altres per als amants del Blues és el nou de Blues Devils. Si el destinatari del regal són els seguidors de la música tradicional hi ha el darrer de Xaloc Música amb Mihrayen o la nova edició de Música nostra.

Per als més petits, Ona Digital proposa Tirurit quan plou que recull 30 cançons per jugar i cantar i un conte molt divertit. O també els Cucorba amb el seu Xica xica pollerica. L'agrupació vocal Cap·pela és una de les apostes segures amb el seu darrer treball titulat A pèl. Petits i grans podran gaudir de les impressionants veus nues d'aquests joves.

Els amants de la música clàssica tenen una àmplia col·lecció en què elegir. Així, Chopin a Mallorca d'Ireneusz Jazgla o Antoni Lliteres i el seu temps o bé Àlbum musical de compositors mallorquins.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris