muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
14°

Els Reis d'Orient, a punt per repartir il·lusió

A les 19 hores de divendres arribaran els tres reis al port de Palma amb 4 tones de caramels

Els Reis Mags d'Orient arribaran al port de Palma el pròxim divendres a les 19 hores. «Tot està a punt per a la cavalcada», anunciaren els seus patges ahir dematí a l'Ajuntament de la ciutat. Aquests personatges entranyables, Blancaflor, Ana Lia i Al-ain Delon, que arribaren acompanyats de sons de tambor, varen ser rebuts a les portes de Cort, i sota la mirada curiosa de tots el vianants que passaven per allà en aquell moment, pel regidor d'Educació i Joventut, Jordi Llabrés.

Deixaren el seus mitjans de locomoció superecològics, una bicicleta per a dues persones i un patinet, aparcats a la porta per pujar a saludar el batle, Joan Fageda. Aquest els anuncià que el dia cinc tendrien molta feina, «perquè s'han portat molt bé tots el nins de Palma i no hi haurà carbó per a ningú». D'aquesta manera, en un acte que en paraules de Llabrés anuncia l'arribada de «la fantasia per a tots», explicaren als presents quines eren les intencions de les majestats per a enguany.

La patge de Melcior va fer vives les paraules del seu rei i explicà que «enguany a sa majestat li agradaria que els nins sortissin al carrer i jugassin plegats». Per altra banda, Al-ain Delon apuntà la intenció «de recuperar i cuidar el medi ambient» tot començant per seguir el seu exemple a l'hora de desplaçar-se. Per parlar directament amb els Reis d'Orient, els més petits i també tots els grans que ho vulguin tindran la possibilitat de fer-ho en diferents indrets de la ciutat durant dues hores divendres a partir de les 19 hores.

Les quinze fastuoses carrosses que conformen la comitiva partiran des de l'escalinata reial, ubicada al port, continuaran per Antoni Maura, Conquistador, Palau Reial, plaça de Cort, Colom, plaça Major, Sant Miquel, Oms, la Rambla, Navarra, Unió, plaça Joan Carles I, avinguda Jaume III i el passeig de Mallorca fins a la plaça Porta de Santa Catalina.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris