muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

Breus

• TRASPÀS

Lluís Claramunt El passat 19 de desembre va veure la mort el pintor català Lluís Claramunt a la ciutat de Zarauz, víctima d'una llarga malaltia. L'artista, que inicià la seva trajectòria en temes urbans de línia expressionista, havia residit i treballat a Palma durant diversos períodes de la seva vida. Mostres com les realitzades a la galeria Ferran Cano i una antològica al Casal Solleric donen mostra dels lligams amb l'illa d'aquest artista, que també residí a Barcelona, Madrid, Marraqueix i Sevilla. DdB.

• LITERATURA

Premi de poesia L'escriptor mallorquí (Palma 1956) Eduardo Jordà, establert a Sevilla, ha resultat guanyador del IV Premi Renacimiento de Poesia, dotat amb 250.000 pessetes i convocat per l'editorial Renacimiento, que publicarà el poemari premiat, titulat La estación de las lluvias. El premi ha estat concedit per unanimitat del jurat, que ha dedicit guardonar com a finalista el jove poeta sevillà Alejandro Martín Rubio pel seu recull de poemes Vasos de barro. El mallorquí es mostrà encantat amb la notícia i confessà sentir un gran respecte per aquest guardó.EFE.

• ART

Novecento L'evolució italiana en el segle XX és l'eix de l'exposició Novecento, art i història a Itàlia, que s'inaugura avui a les escuderies papals del palau del Quirinale de Roma. La mostra reuneix 250 obres d'art seleccionades pel crític Maurizio Calvesi, completades amb una síntesi històrica realitzada per l'expert Paul Ginsborg.AGÈNCIES.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris