muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
15°

«No és tan difícil» pot dur Llorenç Santamaria a l'escenari d'Eurovisió

El projecte musical sorgí del programa «Fet a Barcelona» que emet COM ràdio

La darrera aventura en què s'ha ficat el cantant mallorquí Llorenç Santamaria du per nom No és tan difícil i té com a primordial i únic objectiu arribar a ser la cançó que representi l'Estat Espanyol en la pròxima edició del festival d'Eurovisión. Això que pot semblar una broma i que va començar de forma innocent ara s'ha convertit en una iniciativa que empenten des de Com Ràdio i el seu programa de capvespre Fet a Barcelona.

El projecte «va començar amb conya però ara anam a guanyar», explicà Albert de la Torre, el director del programa radiofònic. La idea va sorgir arran d'entrevistar anteriors guanyadors i de veure que tot i que ho feien realment malament havien guanyat. Però el darrer impuls el va donar una nota que arribà a l'estudi i que volia captar gent perquè presentàs la seva maqueta per a la selecció prèvia. « De futur no en tenim però no us agradaria?», sondejà Llorenç Santamaria a l'equip del programa, «hi ha maneres més indignes de guanyar-se la vida», apuntà, i així els va convèncer.

El resultat és una música feta per Bárbara Granados, la veu principal de Santamaria i una lletra en català de l'equip de guionistes de Fet a Barcelona que compta amb una tornada que diu coses com: «Tens una estrella, cuida-la bé, no és tan difícil». Tot això al més pur estil edulcorat que prima al concurs d'Eurovisió, melodies toves i múltiples cors esquitxats amb estrofes com «brillen els ulls plens d'il·lusions, miren endavant».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris