algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
13°

Pere Reus exposa «Extractes de llum» a la galeria Cuníum d'Inca

Extractes de llum és el títol de la darrera exposició de l'artista mallorquí Pere Reus que es mostra aquests dies, i fins el proper 12 de gener, a la galeria Cuníum d'Inca. L'exposició està formada per un total de 22 obres en què l'artista ha barrejat les diverses tècniques amb les quals ha treballat els darrers anys. Abstractes realitzats amb guix sobre tela o fusta protagonitzen aquesta exposició, en la qual també es recullen obres realitzades en oli i acrílic.

En Extractes de llum, Reus parteix de la forma de la pera com a base de la majoria de dibuixos. L'artista manifesta haver-se inspirat en aquesta fruita com a «forma orgànica simple, geometria d'allò germinal». Així, plasmats en natures mortes i diversos abstractes, els cossos en forma de pera són els protagonistes de la majoria d'obres que formen la mostra. No obstant això, Reus assegura que, en aquesta ocasió, «no ha cercat un significat a les formes, sinó que les ha utilitzat com a element plàstic».

El pintor manifesta que «si l'anterior exposició va girar entorn del volum, allò corpori, ara m'he centrat en el pla i les relacions». De fet, tal com indica el seu títol, Extractes de llum és un intent de l'artista de plasmar la línia de llum més pura i mostrar la relació dels objectes a partir d'aquesta. Amb aquest objectiu, el pintor ha utilitzat, bàsicament, el color blanc del guix que, assegura, «és pura forma».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris