algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
12°

Harrods romp amb 62 anys de relacions amb la família reial britànica

Els grans magatzems Harrods, del magnat egipci Mohamed Al Fayed, trencaren ahir amb 62 anys de relació amb la família reial britànica, ja que retiraren els seus «Royal Warrants», els segells que acrediten un establiment com a proveïdor d'un membre de la família reial.

Nombrosos operaris desmuntaren durant el dia els prestigiosos emblemes de la façana de l'edifici de Knightsbridge, esborraren «les garanties reials» de les furgonetes del centre i acabaren amb una tradició que es remuntava a 1938, moment en el qual la reina mare atorgà a Harrods el seu primer «Royal Warrant».

Va ser el mateix Al Fayed qui va decidir desfer-se de tan distingits clients després que el duc d'Edimburg, espòs de la reina Isabel II, anunciàs a començaments d'aquest any que no renovaria el seu «Royal Warrant», a punt de caducar.

El polèmic amo de l'establiment londinenc no volgué deixar ni una petjada reial i eliminà els segells d'Isabel II i el del príncep de Gal·les. No s'ha alliberat de la «foguera» ni la centenària reina mare, el segell de la qual no té cap data de caducitat.

Ja el juliol passat, Al Fayed advertí el palau de Buckingham de la seva negativa a sol·licitar la renovació dels segells, perquè ni la sobirana ni el príncep Carles no havien gastat una lliura a Harrods en els darrers anys i, al seu parer, continuar amb l'exhibició de les plaques era «totalment fals i hipòcrita».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris