algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:
15°

Un bloc de formigó de dos-cents quilos es desprengué de la Sagrada Família

La pedra corresponia a la façana de la Glòria

Un bloc de formigó de 200 quilos es desprengué ahir de matí del temple de l'arquitecte modernista Gaudí, la Sagrada Família de Barcelona, sense causar ferits. El bloc caigut des d'uns 40 metres d'altura de la façana de la Glòria d'aquesta majestuosa edificació quedà després de l'impacte totalment desfet. Devers la 1.00 hores, el bloc de la façana que dóna al carrer Mallorca caigué damunt els tallers que hi ha a l'interior del recinte.

Tot i la seva grandària no va provocar ferits, ja que fins a les set del matí no arribaren els treballadors que habitualment desenvolupen la seva jornada laboral a les obres del temple. Més tard, un segon bloc de formigó que també amenaçava de caure va ser retirat amb una grua per evitar qualsevol perill als ciutadans. Davant la possibilitat que arribàs a caure aquest segon bloc, el carrer de Mallorca es tallà al trànsit entre els carrers Marina i Sardenya, segons informà el cos de la Guàrdia Urbana.

Un tercer bloc de l'eterna construcció, de major mida i pes, no arribà a caure i quedà finalment subjecte a l'estructura metàl·lica de les bastides col·locades per a la realització de les obres. Una vegada retirats els blocs perillosos, la Guàrdia Urbana obrí de nou el carrer tallat al trànsit per la sospita de la possibilitat d'algun incident. Tot i que els blocs quedaren totalment desfets, durant el dia d'ahir la Sagrada Família romangué oberta a tots els ciutadans que es varen atrevir a visitar aquest temple construït per Gaudí.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris