algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
14°

La Mostra de Solidaritat 2000 acosta la societat illenca al món de les ONG

La Conselleria de Benestar Social té la intenció de continuar impulsant el voluntariat

A les portes del segle XXI i quan està a punt de començar l'Any Internacional del Voluntariat, s'inaugurà ahir la II Mostra Solidària, en què participen un total de 35 organitzacions i associacions i amb la qual es pretén donar a conèixer a la societat les distintes tasques que duen a terme aquestes associacions i el paper que en elles juguen els voluntaris.

La consellera de Benestar Social, Fernanda Caro, qui juntament amb la directora general de Cooperació, Assumpta Gorrias, presidí l'acte inaugural, assegurà que els objectius d'aquesta Mostra són, per una banda, «presentar les distintes organitzacions i associacions que estan treballant a les nostres Illes, d'acord amb les necessitats de la població i d'acord també amb el fet de contribuir a fer una societat més justa i solidària» i, per altra banda, «obrir la possibilitat de participar de manera solidària al conjunt de la població».

Benestar Social vol, d'aquesta manera, continuar impulsant el voluntariat, ja que es considera que l'acció voluntària és l'expressió d'un compromís lliure i altruista amb la societat. El voluntariat és la síntesi dels valors universals com ara la solidaritat i la cooperació, transformats en el compromís amb una realitat concreta.

Per això, amb motiu d'aquesta Mostra, la Conselleria de Benestar Social del Govern balear, mitjançant les direccions generals de Joventut i de Cooperació, ha instal·lat un envelat d'uns 750 metres quadrats al carrer de la Ciutat de Querétaro "just davant l'Administració Perífèrica de l'estat i al costat del recinte de Fires i Congresos, que en aquestes festes nadalenques acull la ja tradicional Pista d'Aventures", que podrà ser visitada fins al proper dia 30 de desembre.

Durant tot el dia, a l'envelat es realitzaran activitats extraordinàries per tal d'aconseguir un espai que sigui molt dinàmic. Per això hi haurà actuacions musicals, tallers, videofòrums i totes aquelles activitats que les distintes entitats proposin.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris