muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
14°

L'adoració de Moyà es viu entre bastidors

Realitzat el primer assaig general amb vestuari per a la tradicional funció del sacramental

Enginy, invenció i naturalitat són les aptituds que es demanen per poder prendre part al repartiment de la funció. Requisits que enguany es veuen complerts força bé, especialment en el cas dels polítics, que «van sobrats». L'Adoració dels tres reis d'Orient de Llorenç Moyà torna a cobrar forma a costa de polítics, periodistes, escriptors, músics... i altres agosarats professionals que, convertits en actors, faran realitat el desig que la gent pugui divertir-se a costa de la seva popularitat.

Ahir, en un excel·lent ambient, es realitzà el primer assaig amb vestuari. Un assaig que posà en relleu el gran talent ocult per la dramatúrgia de més d'un i en què els lapsus de memòria eren corrents, encara que fàcilment subsanables en el temps que encara resta per a la gran estrena, dia sis a les Voltes. La delegada del Govern, alhora pastoreta, Catalina Cirer, el director general d'Interior, Antoni Torres, el conseller del CIM Bernat Aguiló, els regidors de Cort Santiago Morell (PSOE) i Lis Riera (PP), els secretaris dels grups municipals d'EU i UM a Cort, Jaume Cànoves i Matias Baron i l'assessor d'Educació de Cort, Miquel Mañogil, a hores d'ara se'n duen la nota màxima. «Acostumats a fer teatre, els polítics han demostrat tenir molta força sobre l'escena i tot en ells és molt natural», destacà enmig d'una rialla Pujol.

Al darrere d'ells, s'esmentà el gran paper del periodista i funcionari Víctor Gistau com a rei Herodes. Notable que comparteix amb els periodistes Toni Limongi, Carolina Gamero, Charlotte Miller i Antoni Bosch. L'historiador Gaspar Valero desmostrà ser un excel·lent mestre de cerimònies i Antoni Caimari d'ACA, amb la seva llarga barba blanca, no podia haver tingut millor paper que el de Sant Josep. L'actriu Mercè Marrero posa la nota professional com Maria, mentre que Miquel Pujol, del forn de sa Pelleteria, la presidenta de l'Once Conchita castilla i Antoni Rotger, aquest fent de dimoni, tanquen el repartiment.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris