nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
13°

Breus

• ART

Retrospectiva El Museu del Segle XIX de València acull des d'ahir i fins el 18 de febrer de 2001 la mostra retrospectiva més gran del pintor català Eliseu Meifrèn i Roig (Barcelona, 1857-1940). La mostra ha estat organitzada pel Consorci de Museus de la Generalitat Valenciana i comissariada pel crític d'art Fernando Francès. Aquesta exposició retrospectiva reuneix més d'un centenar d'obres realitzades per Eliseu Meifrèn i Roig al llarg de la seva vida. D'aquesta manera, el Consorci de Museus de la Generalitat Valenciana recupera l'obra d'una figura essencial per a la pintura de paisatge a penes exhibida en els museus i centres expositius nacionals des dels anys cinquanta. EFE.

• LITERATURA

Candidatura El Govern de Castellà i Lleó secundarà la decisió de l'Ajuntament de Valladolid de proposar la candidatura de l'escriptor i acadèmic de la localitat Miguel Delibes al Premi Nobel de Literatura del 2001. segons afirmà el president de l'Executiu autonòmic Juan José Lucas. Lucas assenyalà que l'Executiu de Castella i Lleó donarà suport a tot allò que suposi «el reconeixement personal, intel·lectual, cultural i novel·lístic de Delibes».EFE.

Premi NH Uns 3.000 autors i nous escriptors concorren a la cinquena edició del Premi NH de Relats, repartit en tres categories, dotat amb 6 milions de pessetes i que decidirà el guanyador el pròxim 11 de gener a Madrid. El guardó suposa, a més de la dotació, la publicació i difusió de les obres guanyadores i finalistes.EP.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris