muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
15°

Breus

• INSTITUCIONS

Distinció L'Ateneu de Sevilla ha concedit la Medalla d'Or d'aquesta institució a José Manuel Lara Hernández en reconeixement a les «rellevants» actuacions del president del Grup Planeta a favor de l'Ateneu, ha explicat el president de l'Ateneu, Enrique Barrero. Segons Barrero, no hi ha moltes persones a les quals se'ls hagi distingit amb aquesta medalla, ja que la seva concessió està subjecta a criteris «restrictius» i recau sobre «aquells que realment s'han destacat durant la seva trajectòria en el desenvolupament d'una tasca especial» a favor de la institució sevillana.EP.

• ART

Itàlia 2001 Velázquez, Monet, i Magritte seran alguns dels protagonistes de les exposicions que Itàlia acollirà durant l'any que ve, un any que es mirarà a la llum de les celebrades en el que està a punt d'acabar, que ha estat especial per mor del Jubileu. De fet moltes de les exposicions del 2000 han tingut com a fil conductor aquest esdeveniment religiós. AGÈNCIES.

Subvenció El Museu de Chillida, situat a la localitat guipuscoana d'Hernani, percebrà una subvenció del Departament de Cultura de l'executiu basc de 4'7 milions de pessetes, segons va acordar ahir el Consell de Govern presidit pel lehendakari Juan José Ibarretxe. La subvenció, sol·licitada per la societat mercantil Chillida Leku, es dirigeix a sufragar les despeses derivades de la inauguració mesos enrere i explotació de l'espai cultural durant l'exercici 2000.E.P.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris