lluvia ligera
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
12°

Dos músics mexicans graven a Mallorca «El amor y la muerte»

Els intèrprets són Jimena Giménez i el pianista Claudio Herrera

La violoncelista Jimena Giménez i el pianista Claudio Herrera acaben de gravar en els estudis d'Ona Digital un disc sota el títol El amor y la muerte. Un treball que s'editarà primer a Mèxic i després arribarà a Europa. «Aquest és un projecte que tenia en ment des de fa molts d'anys. Es tracta de peces compostes per motiu d'amor i mort. Aquest és un tema que és el més important de l'ànima de l'ésser humà. Els temes conviden a la reflexió, és una mica trist però la tristesa forma part de les nostres vides. Ara bé, també hi ha moments que són molt alegres com un cant a la vida».

Els dos músics són mexicans i varen fer una gira per Peguera, Cala Millor i Eivissa. D'aquí va sorgir la idea de gravar un disc. «Mallorca ens agrada molt. Ens posàrem amb contacte amb Toni Fernández d'Ona Digital i ens vàrem decidir a fer aquí la gravació», explicava Jimena Giménez. El compact disc El amor y la muerte està dividit en dues parts. Una primera en la qual s'integren Romanza Olvidada, La lúgubre Gondola S134 Las Campanas de Nonnenwerth de Franz Litszt i Malincolia. La segona part inclou Sonata per violoncel i piano de Schulhoff. «És un repertori molt particular. Les peces són bastant desconegudes».

La violoncelista va destacar les qualitats de Claudio Herrera. «És un gran pianista. Va estudiar amb Vlado Perlemuter, que era alumne de Ravel. Ha fet diverses actuacions per Europa». Jimena Giménez comentava respecte del públic mallorquí que «és una mica més reservat que a Mèxic. Ara bé, a Eivissa sí que vàrem notar molt l'escalfor de la gent».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris