nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
11°

Amiticia cobreix el temps d'oci dels discapacitats psíquics també per Nadal

L'associació ofereix 25 places de vacances en hotels i una gran festa de Cap d'Any

Tal com resa el seu lema: «L'oci és un dret de tots», l'associació Amiticia fa feina des del 1988 en l'oferta de serveis i activitats d'oci i temps lliure per a persones amb discapacitats psíquiques. Amiticia sorgí amb el clar objectiu de resoldre dues necessitats que es reprodueixen en les famílies que tenen membres amb alguna discapacitat psíquica: en primer lloc està l'oci dels seus fills i per altra banda, donar un descans a les famílies.

Amiticia ofereix, durant tot l'any, un programa integral d'oci i d'alleugeriment per a aquestes persones i les seves famílies, que es tradueix en un ample ventall de serveis. Durant el curs escolar aquesta associació facilita un servei de casal en el qual, de dilluns a divendres, es programen tot tipus d'activitats: tallers de teatre, de manualitats, aeròbic, sortides per Palma... El casal que Amiticia té ubicat al carrer Triana de Son Espanyolet es converteix en un punt de trobada per a aquestes persones. Per als caps de setmana, existeix un servei d'esplai.

Però mentre els col·legis tanquen les seves portes durant les vacances de Nadal, Pasqua i estiu, l'associació Amiticia, el recurs humà més important de la qual és el voluntariat "amb més de cinquanta persones fent-hi feina amb regularitat", continua oferint els seus serveis. Així les coses, per a aquestes vacances de Nadal, i gràcies a les subvencions de FEAPS i INSERSO, Amiticia oferirà una setmana de vacances d'hotel per a 25 persones amb discapacitats, que es durà a terme des de dia 1 al 7 de gener. A més, enguany, per primer cop, s'organitzarà una festa de Cap d'Any al local seu d'Amiticia per a un màxim de 15 persones.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris